Het verhaal van Catamates

Het Catamates-team werd gevormd door jonge maar ervaren professionals, die zich bezighouden met geavanceerde programmering om logische en eenvoudige oplossingen toe te passen in het dagelijks leven.

Enige tijd geleden kwamen we een BLOG vol critici tegen die zeiden dat er geen juiste software beschikbaar is voor het beheren van verzamelingen en dat moedigde ons aan om dergelijke software te ontwikkelen.

In de eerste plaats wilden we het grootste nadeel van elke beschikbare collectie beheersoftware oplossen: handmatige importeren. We zijn erin geslaagd dit probleem op te lossen in samenwerking met Colnect (www.colnect.com, een gratis online database) waarmee u hun gegevens kunt gebruiken voor automatische import.

Het belangrijkste doel van ons bedrijf is om software te ontwikkelen die verzamelaars over de hele wereld nuttig vinden, wat betekent dat programma's zijn ontworpen om iets nieuws toe te voegen. De gebruikersvriendelijke interface en de automatische import (dankzij Colnect API) besparen u veel tijd die u normaal nodig zou hebben voor het handmatig invoeren van informatie. Catamates-software maakt het beheren van grote hoeveelheden gegevens eenvoudiger dan ooit.

Ons product Stamp Mate wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde databases van postzegelverzamelingen op de huidige markt.

special offer

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang een kortingsbon van 5,00 €.

Kies je taal